Praktische Informatie

Alle raadplegingen en sessies zijn op afspraak. Wens je een afspraak te maken dan doe je dat bij voorkeur telefonisch. Je kan ook via mail om een afspraak verzoeken. We bellen je dan zo snel mogelijk terug.

Praktijk 016 63 19 31
Johan Debus 0475 74 04 05
Liesbet Debus 0472 70 13 53
info@kinedebus.be

Wens je een afspraak te annuleren, dan zouden we graag hebben dat je ons ten laatste 24 uur op voorhand  verwittigt. Dat kan ook per mail.  Op die manier kunnen we een andere patiënt in de vrijgekomen tijd misschien sneller helpen.

Praktijk 016 63 19 31
Johan Debus 0475 74 04 05
Liesbet Debus 0472 70 13 53
info@kinedebus.be

Breng dan zeker je identiteitskaart mee en een stickertje van je mutualiteit. 

Het doktersvoorschrift breng je uiteraard ook mee. Het mag niet ouder zijn dan 2 maanden.

Mocht je verslagen van specialisten of beeldmateriaal hebben, breng dit dan ook mee indien mogelijk.

Bij de eerste afspraak gaan we middels vraaggesprek en kinesitherapeutisch onderzoek dieper in op je klacht en stellen we het behandelingsplan op.

Is je klacht het gevolg van een sportongeval, breng dan ook het bewijs van je sportvereniging mee dat het ongeval werd erkend, samen met de invullijst waarop wij de behandeling en de sessies noteren.

Is je klacht het gevolgvan een arbeidsongeval, breng dan de bevestiging van de ongevallenverzekering van je werkgever mee waarin datum, polisnummer en dossiernummer zijn vermeld.

Voor een optimale behandeling kom je best naar de praktijk. Kan je je om medische redenen niet verplaatsen, komen wij aan huis. Vermeld dit bij het maken van de afspraak.

Wij zijn geconventioneerd. Dat houdt in dat we de tarieven opgelegd door het Riziv respecteren. Hier vind je de tarieven van het Riziv. 

Voor sommige gebruikte materialen kan een bijkomende kost worden aangerekend (tape, elastiek, katrol,…).

Betalen bij ons kan je via bancontact of via overschrijving.

Betalingen worden geïnd voor rekening van Labco bv met ondernemingsnummer 0883477681.

Als je op doktersvoorschrift ben gekomen, krijg je na de behandeling een “getuigschrift voor verstrekte hulp” mee. Jouw mutualiteit betaalt je dan een deel terug.

Sommige patiënten krijgen een ruimere terugbetaling (geldt voor een aantal zware, acute of chronische aandoeningen – raadpleeg hiervoor uw arts).

Je kan parkeren voor de deur.

Onze praktijk is rolstoeltoegankelijk.

Kom je met De Lijn, kies dan bushalte Sint-Joris-Winge Dorp.